top of page

Szegedre érkezik a "Hangszert a kézbe" program!

Szegedre érkezik a Hangszert a kézbe program!

A Hangszert a kézbe a magyar könnyűzenei oktatás történetének legnagyobb szabású eseménye. A Cseh Tamás Program támogatásával életre hívott esemény nyolc városban öt-öt napon keresztül kínál programokat. Közel 400 négyzetméteren interaktív hangszerkiállítás, hangszersimogató, rendhagyó ének- és zeneórák, minikoncertek, szakmai rendezvények várják a fiatalokat és a zenélés iránt érdeklődő idősebbeket.

Április 25-29 között a Szent-Györgyi Albert Agórában (Szeged, Kálvária sugárút 23.) szakemberek közreműködésével kézbe vehető és kipróbálható több, mint száz hangszer és hangtechnikai berendezés. Külön standon lehet gitárokkal és basszusgitárokkal, dobokkal, billentyűs hangszerekkel, ének- és elektronikuszenei tartozékokkal, valamint ministúdiókkal ismerkedni. Több neves előadó, szakmabeli is előadás tart majd Szegeden, néhány név a teljesség igénye nélkül: Gerendás Dani (Margaret Island, The Biebers), Rékasi Attila (Subscribe), Temesi Berci, Czutor Zoli, Andrásik Remo, Benkő Zsolt.

A részletes program napokra lebontva az alábbi linken elérhető: http://csehtamasprogram.hu/hirek/314/szegeden-a-hangszert-a-kezbe Ne felejtsd el jelezni érkezésed a facebook eseményben sem!


Ajánló
Legfrissebb
Archívum
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page