top of page

Induló előadók meghallgatása ismét a hajón!

Összesen 84 zenekar, 15 zsűritag, 4 nap. Ezek a Cseh Tamás Program Induló zenekari pályázatának keretében jelenleg is zajló meghallgatás legfontosabb számai. Az évad talán legjobban várt, de mindenképpen az egyik legizgalmasabb programjának az A38 Hajó ad otthont.

A 4. évadát kezdő Cseh Tamás Program Induló zenekari pályázatát ezúttal is nagy érdeklődés övezte: a Program történetében a második legtöbb, összesen 315 jelentkezés érkezett a megadott határidőig. A pályázó zenekarok és zenészek közül - az NKA Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégiumának szeptember elején meghozott döntése nyomán 84 zenekar és/vagy zenész kapott lehetőséget arra, hogy a szakmai zsűri előtt, élőben is bizonyíthasson.

Az A38 Hajón zajló meghallgatás 4 napon át, október 1-4. között tart: a 15 főből, jellemzően zenészekből, menedzserekből, zenei újságírókból álló bíráló bizottság a meghallgatáson mutatott teljesítmény alapján határoz majd arról, hogy mely zenekarokat és/vagy zenészeket részesíti támogatásban a Program.

A tét nem kicsit: az Induló előadói alprogram leendő nyertesei a korábbi évekhez hasonlóan költhetik majd el a támogatásukat, így minimum öt új dal profi rögzítésére, egy hanghordozó fizikai megjelentetésére, egy videoklip elkészítésére, saját promóciójukra, illetve egy lemezbemutató koncertre fordíthatják a Cseh Tamás Programtól kapott forrást.

A meghallgatás hivatalos eredményhirdetése október végén lesz.

(Forrás: www.csehtamasprogram.hu)


Ajánló
Legfrissebb
Archívum
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page