top of page

Backstage Fórum novemberben is!

November 15-én folytatódik a Backstage fórum, a Hangfoglaló Program zeneipari előadás- és beszélgetéssorozata az A38 Hajón. A program része a jövőhéten második alkalommal megrendezendő BuSH-nak!

Az esemény ezúttal a zenekari menedzsment és a hatékony sajtókommunikáció témája köré szerveződik, a legbeavatottabb újságírók, szerkesztők, menedzserek és előadók közreműködésével.

A 9:30-kor induló program első műsorszámát Réz György (újságíró-szerkesztő, Majdnem Híres Rocksuli) vezényli, Rónai Andrással (Recorder.hu szerkesztő), Biczó Andreával (Phenomenon.hu), Balogh Rolanddal (Ígéretes titánok) és Vető Viktóriával (Sziget Iroda sajtófőnök) beszélgetve a médiafal áttörésének lehetőségeiről. Ezt követően Nagy Adri (Quimby menedzsment) veszi át a szót, aki a sikeres menedzsercsapat felépítéséről és feladatköreiről tart előadást.

A délután főszáma az Anna and the Barbies zenekar Álmatlan című koncertfilmje lesz, amely az együttesnek a Fővárosi Nagycirkuszban 2016 novemberében megrendezett lemezbemutatóját örökíti meg. Először Pásztor Annával és a zenekar többi tagjával, valamint a filmrendezőkkel Porkoláb Norberttel és Tanca Norberttel hallható beszélgetés a koncertfilmek természetéről, hatásairól, majd 15:00-kor a közönség megtekintheti az egyedülálló zenés dokumentumfilmet.


Ajánló
Legfrissebb
Archívum
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page