top of page

Egy éves a s(o)unday sessions!

2016. 12.18-án jelentettük meg az első s(o)unday sessions videónkat, ami éppen egy évvel ezelőtt volt. Az első session, nem csak egy dal felvétele volt, hanem a 30Y-al egy teljes minikoncertet szerveztünk. Ez volt az egyik különlegesség, a másik különlegesség pedig, hogy ezen a napon kezdődött a közös munka a Miracle Sounddal. Természetesen rengeteg egyeztetés, talákozó, előzte meg ezt a forgatást. Harmadrészt ez volt a Miracle Sound nyitóbulija is. Ezen a napon nyitotta meg kapuit hivatalosan is a szegedi stúdió. Nagy örömünkre mi is részesei lehettünk ennek a jeles napnak. Ez most semmiképp sem a hízelgés ideje, csupán tök jó egy olyan csapattal együtt dolgozni, akik hasonlóan gondolkodnak a munkáról, zenéről.

Miracle Sound

Tehát megvolt ez az este, elkészült az első videó, azután ezt követte szerencsére még egy csomó kisfilm. Még az év vége előt a The Biebers járt Szegeden, akikkel zártuk az évet. 2017-ben aztán rákapcsoltunk és próbáltunk minél színesebb képet adni a mai magyar zenei szcénáról. Volt nálunk jazz, pop, singer-songwriter, népzene, rock, alter zenekar is. Természetesen nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy még nem befutott zenekaroknak is helyet adjunk. Ahogyan a csatorna kezdetén, úgy most is fontosnak tartjuk, a tehetséges fiatal zenekarok, előadók bemutatását. Ezután is szeretnénk mindenkit arra bátorítani, hogy jelentkezzenek hozzánk bátran!

Álljon itt egy lista azon a zenekarokról, akikkel 2017-ben forgattunk:

30Y, The Biebers, Fák Alatt Zenekar, Apey, Haraszi Ádám Projekt, Tha Shudras, Middlemist Red, Zűrös Banda, KIES, Sorbonne Sexual, Jónás Vera Experiment, Jáde Nyúl, USEME, Backdoor Play, Szeder, Frenk, Muzsik és Volkova, Fatal Error, Rongyszőnyeg, MADRAPUR, Anna and the Barbies, Mörk....

2018-ban is szeretnénk egy hasonló listát teljesíteni. Köszönjük, hogy követtek minket, nézitek a videóinkat!

soundcity:szeged stáb







A cikk létrejötté az NKA Cseh Tamás Program támogatta.


Ajánló
Legfrissebb
Archívum
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page