top of page

IDEGEN a Grand Café-ban!

Egy fiatal zenekart szeretnénk bemutatni nektek, akik március 3.-án a Grand Café-ban koncerteznek. Nem véletlen ez a bemutatás, hiszen a következő s(o)unday sessions-ben is őket láthatjátok majd!

Az IDEGEN zenekar 2016-ban alakult. A négytagú formáció javarészt különböző zenei gyökerekkel rendelkezik, de mégis egy közös metszetből indul ki, amely a zenéjük alapjául szolgál. Eddig egy kislemezük jelent meg Fekete Doboz címen, melyen három dal szerepelt, de elkészült már első nagylemezük is, Borda Mint Rács címen. Több budapesti belvárosi klub mellett a Müpa garázsában is felléptek és vidéken is sokat játszottak már.

Az együttesre nagyon sok író, festő, alkotó és zenekar hatással volt, a 30y-t külön kiemelték, hiszen példaértékűnek tartják a zenekar mentalitását. „Szimpatikus, hogy a jót akarás vezérli a cselekedeteiket, és hogy nem akarják státuszban a közönségük fölé helyezni magukat. Ezt mi sem szeretnénk másképpen csinálni (és valószínűleg nem is tudnánk).”

Nem hagyhattuk ki, hogy megkérdezzük őket, mit gondolnak Szegedről, illetve milyen emlékeik vannak.

"Nagyon szeretjük a várost, rengeteg közös élmény köt össze. A Miracle sound stúdióban készítettük el az eddigi anyagainkat, és a következő lemez is Szebi és Norbi gondozásában fog elkészülni. Most a soundcity:szeged-del dolgozhattunk együtt, ami szintén nagy élmény, és megtiszteltetés volt számunkra. Szegedre bármikor szívesen megyünk vissza játszani, lemezt készíteni, sírni, nevetni, vagy csak megnézni egy U16-os jégkorong meccset. Talán nevezhetjük Szegedet a második otthonunknak.

Március 3-án ismét visszatérünk, ezúttal a Grandba pakolunk fel és szakadunk le földszintig. "


Ajánló
Legfrissebb
Archívum
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page