top of page

soundcity:szeged programajánlója az idei Völgybe!

Összeszedtünk azokat a programokat, amiket szerintünk vétek volna kihagyni a 28. Művészetek Völgyében!

Július 20, 20:30 - Panoráma Színpad: iamyank live ensemble Habár iamyank szóló projectként, kizárólag elektronikus eszközöket használva indult, munkásságát már évek óta nehéz műfaji meghatározásokkal definiálni. A folyamatos változás, kísérletezés és a befelé figyelésre ösztönző hangulat viszont állandó. A 2016-ban megjelent Hiraeth c. első nagylemezének bemutatására zenekart szervezett maga köré, hogy az aprólékosan megalkotott dalok előadását az élő hangszerek tegyék egésszé a színpadon. A megjelenést követő turné után egy évre visszavonult, hogy új utakat, lehetőségeket, eszközöket keressen. Elindította kísérleti ambient projectjét Atreyu’s Horse néven. Ennek köszönhetően a következő zenei palettáját a végletekben találta meg: új hangzásvilágának alapját olyan klasszikus, akusztikus hangszerek adják mint a zongora, cselló, brácsa, harsona, kürt. Az így létrehozott filmzenei hatású szövetre fekszik fel az egyedi építésű, moduláris szintetizátorból és effektekből születő hang folyam. Abban egészen biztosak lehetünk, hogy iamyank sajátos gondolkodásmóddal áll majd a színpadra szimfonikus zenekar kíséretében, elsőként a Művészetek Völgye színpadán

Július 20, 17:45 - Harcsa Veronika Udvar: Snétberger Központ ifjú tehetségeinek koncertje

A Snétberger Alapítvány immáron 8. éve keresi határainkon innen és túl a hátrányos helyzetű, különleges zenei tehetségeket, akik személyre szabott jazz- és klasszikus zenei képzést kapnak a Balaton-felvidéki, felsőörsi központban és akik szeretnének jó zenészek, jó zenetanárok lenni, szeretnék a zene élvezetére nevelni kortársaikat, az utánuk következő generációkat, szeretnének boldogulni és másoknak örömöt adni. Erről adnak a 28. Művészetek Völgyében is tanúbizonyságotAzon tehetségek koncertjét hallgathatjuk meg, akik valószínű később is rengeteget fogunk hallani. Elképesztő élmény látni, hallani, micsoda tehetségekre lelnek évről évre!

Július 21, 22:15 - Hangfoglaló Udvar: Pegazusok Nem Léteznek Sajnos nagyon ritkán lehet őket elcsípni színpadon, így aztán szerintünk kihagyhatatlan!

Momentán Udvar - Főhős Momentán Társulat

Egy baromi jó beszélgetős program, ahol nem csak beszélgetés van egy-egy közéleti személyiséggel, hanem az életének egy-egy történetét a Momentán Társulat improvizációs társulata elő is adja. Végtelen könnyed, vicces program és idén is nagyon színes, érdekes embereket látnak vendégül!

Pl: Varga Attila SIXX, Dopeman, Kukorelly Endre.

Természetesen összegyűjtjük nektek azokat a zenekarokat, akikkel forgattunk, hogy mikor és hol tudjátok megnézni őket!


Ajánló
Legfrissebb
Archívum
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page