top of page

Spotify-on megjelent a Hangfoglaló!

Spotify fiókkal bővül a Hangfoglaló Program felületeinek portfóliója. A kilenc tematikus lejátszási listával induló oldalon minden szempontból a magyar könnyűzene, és a dalok állnak a középpontban. Folyamatosan frissülő tartalommal és megújult arculattal vár mindenkit több, mint 200 dallal a Hangfoglaló Spotify!

A Hangfoglaló Program új Spotify felületének célja, hogy a hazai könnyűzenét ünnepelje és éltesse, annak a legevidensebb szintjén: a dalokat szeretnénk a figyelem középpontjába állítani. A Hangfoglaló Spotify létrejöttének alapvető ötletét az a felismerés adta, hogy az öt éve működő Program támogatott zenekarairól rengetegszer szóltunk már, azonban dalaikat folyamatosan terjeszteni vagy streamelni eddig nem tudtuk.

A most létrejött lejátszási listák folyamatosan frissülő tematikus playlistek - hangulathoz vagy műfajhoz illeszkedve.

ESŐNAP Mindenkinek van olyan napja, amikor az életet leginkább otthon, a pléd alá bújva tudjuk csak elképzelni. Aláfestésnek összegyűjtöttünk pár dalt a borúsabb napokra.

HÉTVÉGRE Amikor elvonulnak a felhők, eljön a péntek, és lerakjuk a tollat vagy klaviatúrát, akkor kezdődik a Hétvégre. Vidám upbeat dalok - nem csak buliba induláshoz.

CSÖNDED VAGYOK Szerzői dalok, letisztult hangzással - mintha odaülnének melléd a fotelre, és csak neked énekelnék.

LEGALÁBB FÁJ Az ütemesen bólogatni szeretők és télen-nyáron feketében járók playlistje, a hazai metal-szcéna aktuális előadóival.

MEGGYÚJTOM A PIPÁM A listát végighallgatva minden kétség nélkül állítjuk: a népzene a legnemesebb értelemben vett popzene.

LÉTIGE A hip-hop nem egy tánc - ellenben közlés, tartalom, ritmus és jó szövegek.

TÁSKARÁDIÓ A magyar beatkorszak klasszikusait gyűjtöttük egy lejátszási listába - mert miénk itt a tér.

MAGAM ADOM A selector listánk összeállítására minden hónapban a hazai zenei élet egy-egy közismert előadóját kérjük fel. Április hónapban - és egyben a Hangfoglaló Spotify történetében is - elsőként Vitáris Iván által összeállított playlistet hallgathatjuk meg!

ITT éred el a Hangfoglaló profilt!

A cikket az NKA Hangfoglaló Program támogatta


Ajánló
Legfrissebb
Archívum
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page