top of page

Alternatívák - m.a.csek beszélgetések

Szeptemberben startol az Alternatívák - beszélgetős műsort indít a m.a.csek

Idén ősszel három alkalommal, összesen hat zenészt ültet az újpesti UP kanapéjára a m.a.csek két alapító-szerkesztője, Kovács Adél Jenifer és Bidjari Leila. A cél, hogy párhuzamba állítsák és összeütköztessék a párosok életműveit és gondolatait: ez a sorozat az Alternatívák első évada.

A két házigazda több, mint 4 éve dolgozik zenészekkel és első körben azokat hívták el, akiket talán a legjobban ismernek. Minden zenész párosban izgalmas hasonlóságok fedezhetők fel, de valószínű, hogy az estek végére a különbségeket is megtalálják.

Az Alternatívákban megmutatkozik majd az a tágabb alkotói közeg is, amiben ezek a zenészek mozognak. Hogyan élik meg a hasonló történéseket a pályájukon: ugyanúgy, vagy teljesen másképp? Hogyan viszonyulnak egymáshoz? Milyennek látják azon pályatársaik karrierjét, akik az övékhez leginkább hasonló utat járnak be? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ a beszélgetésekben.

Lesznek olyan párosok, akik baráti viszonyban vannak egymással, de olyanok is, akiknek valószínűleg ez lesz az eddigi leghosszabb beszélgetésük egymással, így remélhetőleg a kérdezetteket is új interjú szituációba helyezi a mellettük lévő társ.

Az ország egyetlen, kizárólag magyar alternatív zenével foglalkozó magazin szerkesztőiként és újpesti lakosokként a lányok nem titkolt szándéka a programmal, hogy az UP-ban egy élhető és szerethető bázist alakítson ki az alternatív zene kedvelőinek, ahol biztosak lehetnek benne, hogy mindig találnak olyan programot, ami érdekes lehet számukra.

Az első évad párosításai és Facebook eseményei:

szept. 25 - Beck Zoli és Lázár Dodi https://www.facebook.com/events/356827498561103/

okt. 29 - Péterfy Bori és Pásztor Anna https://www.facebook.com/events/677494219328355/

dec. 11 - Kollár - Klemencz László és Szendrői Csaba https://www.facebook.com/events/632415457247353/


Ajánló
Legfrissebb
Archívum
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page